Karlijn De Broeck

 Health Coach

 “We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.” – Aristotle

Karlijn's missie is om mensen te helpen en te motiveren om gezonder te leven zodat ze een gezond, gebalanceerd, energiek en gelukkig leven kunnen leiden.

Karlijn begeleidt je naar een gezonde levensstijl. Door je gezondheid te optimaliseren krijg je meer energie op je werk en ook om van alle leuke dingen in het leven te genieten. Gezond worden doe je via een duurzame aanpak. Kleine veranderingen maken het voor iedereen mogelijk om blijvende resultaten te behalen.

Karlijn leert je meer over voeding, beweging en andere gezonde gewoontes en leert je hoe je deze gewoontes op een makkelijke manier kan inbouwen in je dagelijkse leven op een manier die bij jou past. Daarna weet je niet beter en is het maken van gezonde keuzes voor jou vanzelfsprekend. Samen met Karlijn werk je ook aan je mindset en een gezondere leefstijl volgt dan automatisch. Een gezonde geest maakt namelijk makkelijk gezonde keuzes!

Karlijn houdt van kitesurfen, skiën, wandelen en fietsen. Reizen en een gezellige babbel maken haar ook blij. Ze kan erg genieten van een lekker stuk zwarte chocolade.

  • Master Physiotherapy
  • Master Sports management
  • Life coach
  • Health Coach


Gratis Whitepaper:

Beweging werkt

Schrijf in op onze nieuwsbrieven en download gratis onze whitepaper: Beweging werkt.