Tom Cornille

 Coach

 Als je een job vindt die je echt gelukkig maakt, hoef je in je leven geen dag meer te werken.

Na 17 jaar zijn eigen bedrijf te hebben gerund maakte Tom in 2016 kennis met Verbindende Communicatie. Deze nieuwe taal en het bijhorende gedachtengoed van Marshall Rosenberg lieten een diepe indruk op hem na. In die mate zelfs dat het meteen ook de start betekende van een nieuwe fase in zijn leven. Een eerste stap richting het full-time trainen, coachen en faciliteren van groepen via verbindende communicatie was gezet. 

Tom beschrijft zichzelf graag als 'ever-evolving'. In de voorbije jaren volgde hij verschillende cursussen, opleidingen en retraites waaronder NLP, Art of Facilitation en een International Intensive Training in geweldloze communicatie. Naast verbindende communicatie werkt hij met de inzichten van oa. Patrick Lencioni (De vijf frustraties van teamwork) en het model van Insights Discovery.

Met een passie voor persoonlijke groei, verbindende communicatie en bewustzijn gaat hij in zijn leven en werk voluit voor een bewustere, vrijere en meer liefdevolle wereld. Naast trainer, facilitator en coach is Tom ook papa van drie kindjes en geniet hij samen met zijn partner volop van wat het leven te bieden heeft.

Gratis Whitepaper:

Beweging werkt

Schrijf in op onze nieuwsbrieven en download gratis onze whitepaper: Beweging werkt.